Informazioni pratiche / Practical information

L’iscrizione online al convegno tramite il sito di SeSaMO sarà aperta dal 10 aprile al 5 giugno.

La quota di iscrizione al convegno è di 60 euro (30 euro per studenti/studentesse o ricercatori/ricercatrici non strutturati/e).

È prevista una cena sociale il 23 giugno sera. Ulteriori informazioni verranno date in seguito.

Le spese di viaggio e alloggio a Napoli sono a carico dei/delle partecipanti.   A breve sarà disponibile una lista di alberghi e B&B nel centro storico di Napoli e una mappa delle sedi del convegno.

SeSaMO garantirà un piccolo rimborso spese di 150 euro a 15 partecipanti non strutturati/e (studenti/studentesse, dottorandi/e, assegnisti/e, docenti a contratto) che ne facciano richiesta dopo la conferma di accettazione del loro paper, inviando un curriculum e l’abstract del paper a sesamoconferenza@gmail.com.   La scadenza per la presentazione delle richieste è il 15 maggio 2022.

Lista alberghi e B&B consigliati

***

On-line registration to the Conference will be open from the 10 of April until the 5th of June on the SeSaMO website.

Conference participation fee is 60 euros (or 30 euros for undergraduate, graduate and PhD students; junior postdoctoral/research fellows; lecturers and adjunct professors with fixed-term appointment).

A social dinner is scheduled for June 23 evening. Further information will be given later.

Participants should provide for their expenses and organize their own travel and accommodation in Naples.  A list of hotels and B&Bs in the city centre of Naples and a map of the conference venues will soon be available.

SeSaMO will provide a small reimbursement of 150 euro for 15 undergraduate or postgraduate students, PhDs or junior postdoctoral research fellows. Requests should be sent to sesamoconferenza@gmail.com by sending a curriculum vitae and the paper abstract after confirmation of paper acceptance.  The deadline for submitting the request is the 15 of May 2022.

List of Hotels and B&B

By continuing to use the site, you agree to the use of cookies. more information

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close