Registration and payment

Scorrere la pagina verso il basso per il testo italiano.

 

In order to participate to the XIII SeSaMO annual conference in Catania, you need to:

  1. Become a SeSaMO member by filling the subscription form and paying the membership fee. You can subscribe HERE;
  2. Register to the conference by paying the registration fee (which is distinct from the SeSaMO membership fee), fill the registration form and send it to the Conference secretariat (detailed information below).

Please note that the registration and payment of both fees (annual SeSaMO membership and conference registration) is due before January 20, 2016.

Conference registration has been closed, except for those who are already in contact with the organization committee.

It is no more possible to register for the gala dinner.

PLEASE NOTE THAT PARTICIPATION IS FREE FOR AUDITORS.

 

 

PAY THE REGISTRATION FEE:

The Conference’s registration fee has to be paid via bank transfer, using the following bank coordinates:

Bank name: ING DIRECT
Account name: Giuseppe Maimone, Mirella Cassarino (please indicate both names)
Address: Via Grasso Finocchiaro 39/c – 95126 Catania (Italy)
Account number (national): 147156
ABI: 03169
CAB: 01600
IBAN: IT89K0316901600CC0011147156
BIC: INGDITM1 (in case you are asked to write down 11 characters, please add XXX at the end of the code)
SWIFT: CIPBITMM (in case you are asked to write down 11 characters, please add XXX at the end of the code)

If you have any problem or want to ask more about the payment of the registration fee, you can write to catania2016@sesamoitalia.it.

 

FILL AND SEND THE CONFERENCE REGISTRATION FORM

Download the registration form in English, French or Italian, fill it in every field and send it to catania2016@sesamoitalia.it only if you have already paid the registration fee as indicated above.

 


 

Per partecipare al tredicesimo convegno annuale di SeSaMO, che si terrà a Catania, è necessario:

  1. Essere membri di SeSaMO ed avere pagato la quota associativa annuale per il 2016. E’ possibile farlo QUI.
  2. Pagare la quota di partecipazione al convegno (distinta dalla quota associativa a SeSaMO), compilare il modulo di registrazione e inviarlo alla segreteria del convegno seguendo le indicazioni riportate di seguito.

La registrazione e il pagamento di entrambe le quote (quota annuale di iscrizione a SeSaMO e quota di partecipazione al convegno) devono essere effettuati prima del 20 gennaio 2016.

 

Non è più possibile iscriversi al convegno, ad eccezione di coloro che sono già in contatto con il comitato organizzatore.

Non è più possibile registrarsi per la cena sociale.

RICORDIAMO CHE LA PARTECIPAZIONE E’ GRATUITA PER GLI UDITORI.

 

PAGA LA QUOTA DI PARTECIPAZIONE:

La quota di partecipazione deve essere pagata tramite bonifico bancario, utilizzando le seguenti coordinate bancarie:

Istituto bancario: ING DIRECT
Intestazione: Giuseppe Maimone, Mirella Cassarino (indicare entrambi gli intestatari)
Indirizzo: Via Grasso Finocchiaro 39/c – 95126 Catania (Italy)
N. conto: 147156
ABI: 03169
CAB: 01600
IBAN: IT89K0316901600CC0011147156
BIC: INGDITM1 (in caso di richiesta di 11 caratteri, aggiungere alla fine XXX)
SWIFT: CIPBITMM (in caso di richiesta di 11 caratteri, aggiungere alla fine XXX)

Chi avesse problemi o desiderasse ulteriori informazioni riguardo al pagamento della quota di partecipazione può scrivere a catania2016@sesamoitalia.it.

 

COMPILARE E INVIARE IL MODULO DI ISCRIZIONE

Scarica il modulo di iscrizione al convegno in italiano, inglese o francese , compilalo in tutte le sue parti e invialo a catania2016@sesamoitalia.it solo dopo avere pagato la quota di partecipazione seguendo le indicazioni di cui sopra.

 

Lascia una risposta

L'indirizzo email non verrà pubblicato. I campi obbligatori sono contrassegnati *

È possibile utilizzare questi tag ed attributi XHTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

By continuing to use the site, you agree to the use of cookies. more information

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close